Tuesday, September 18, 2012

Disney On Ice 4 Pack of Tickets Giveaway! (4pk. of Tickets, Bridgestone Arena, Nashville, TN - 2 Winners!) Ends 9/27


Rev up for nonstop fun with four of your favorite Disney stories when Disney On Ice presents Worlds of Fantasy comes to Nashville October 4 7 at Bridgestone Arena. Tickets are on sale now! Thrill to high-speed stunts as Lightning McQueen, Mater and the crew of Disney•Pixars Cars race across the ice. Dive into The Little Mermaid’s enchanting undersea kingdom and enter the mystical world of Pixie Hollow with Tinker Bell and the Disney Fairies as they reveal the magic that lies within. The toys are back in town with heroic action when Buzz Lightyear, Woody, Jessie and the Toy Story gang escape from the rambunctious tots of Sunnyside Daycare and race for home, in their most daring adventure ever. From wheels to waves, playtime to pixie dust, your family’s favorite Disney moments come to life at Disney On Ice presents Worlds of Fantasy with dazzling skating, special effects and beloved characters certain to create a lifetime of memories.

Bring your family to see:
  • Lightning McQueen, Mater, and the rest of the Cars gang  
  • Woody, Buzz, Jess and all our Toy Story Friends
  • Little Mermaid and the underwater kingdom
  • Tinker Bell and more of Pixie Hollow’s fairy friends

Ticket Prices: $18, $25, $45, $60 

Show Times:  
Thursday, Oct. 4: 7:00 p.m.
Friday, Oct. 5: 10:30 a.m., 7:00 p.m.
Saturday, Oct. 6: 10:30 a.m., 2:30 p.m., 6:30 p.m.
Sunday, Oct. 7: 1:00 p.m., 5:00 p.m.

This one-of-a-kind production visits Nashville for eight performances at Bridgestone Arena, and tickets are available on Ticketmaster.

Don’t live in Nashville? No worries, Disney On Ice presents Worlds of Fantasy is coming to life in a city near you too, find out where right here

Follow @DisneyOnIce on Twitter.

A little Disney Trivia for you!

1) What is Andy’s last name?
Answer: Davis. It is written on his high school diploma which you see when he goes to the bulletin board to look at the picture of him as a child playing with the toys. 

2) Sid Phillips, Andy’s next-door neighbor from the original Toy Story makes a brief appearance in the third movie as what?
Answer: A garbage man

3) The calendar in Andy’s room is always set to what month?
Answer: August

4) True or False: Lots-o’-Huggin Bear appeared in the first Toy Story movie.
 Answer: True. A very early version of Lotso appeared in the original Toy Story film on Andy’s desk.

5) Name three of Tinker Bell’s friends.
Answer: Rosetta, Fawn, Silvermist, Iridessa, Terrence, Clank and Bobble

6) Which fairy does everything at top, lightning speed?
Answer: Vidia 

7) What type of fairy gives fireflies their nightly glow?
Answer: Light Fairy

8) Where do Tinker Bell and her friends live?
Answer: Pixie Hollow

Check out Karen at Mommy's Moments for helping me co-host this Giveaway!

Mommy's Moments

Enter below using the Rafflecopter form for a chance to Win a Family 4 Pack of Tickets to see Disney on Ice at the Bridgestone Arena! (2 winners will win a 4pk. of tickets!) (You must live in or around Nashville, Tennessee in order to use these tickets. Or visiting Nashville the beginning of October)

a Rafflecopter giveaway


 Disclosure: I received some tickets to see Disney on Ice with my family from a PR rep in exchange for two posts. No other compensation was exchanged or received. (If you would like to post this on your blog to share with your followers, please let me know and I will email you the html code. mysticbutterfly37 at yahoo.com)

    7 comments:

    1. We're looking forward to seeing Cars!

      ReplyDelete
    2. I am most excited to see the little mermaid. My son will be most excited to see Cars and Toy Story.

      ReplyDelete
    3. I would love to see any and all of the Disney characters!

      ReplyDelete
    4. We are looking forward to seeing the toy story characters. This would be an absolutely EPIC thing to win to treat my kids with next week, to make them feel special. oh i hope we win!!

      ReplyDelete
    5. I like the Little Mermaid.
      huntandride@hotmail.com

      ReplyDelete
    6. I would love to see the little mermaid!

      ReplyDelete

    Enter a long URL to make tiny: